Időről időre gondoskodnunk kell arról, hogy környezetünk megújuljon. Ezt leggyorsabban a falak színvilágának átalakításával érhetjük el. Nem is csoda, hogy egyes háztartásokban 2-5 évente új színek fogadjak a haza érkezőket.

A festés tartósságát a fal jó előkészítésével érhetjük el. A málló, lepattogzott festékrétegeket el kell távolítani, a felületi egyenetlenségeket újravakolással javítjuk. Ahol az előkészület során vakolatrétegek is elváltak a hordozófelülettől, ott újravakolással javítható a fal esztétikuma. Ezek becsiszolása után mélyalapozóval gondoskodunk arról, hogy a lehető legjobban megszilárdítsuk a málló felületeket. Régi építésű lakásokban ez mindenképp szükségszerű.

Mielőtt a fal festése elkezdődhet, gondos odafigyeléssel választjuk ki a megfelelő színt. A tökéletes árnyalat megtalálásához szükséges, hogy a megbízóval együtt megvizsgáljuk az előre kiválasztott színeket különböző fényviszonyok között is. A legjobb, ha már a berendezésről is van elképzelés, így a bútorok színvilágához passzoló színt választhatunk. Vigyáznunk kell, mert az erőteljesebb színek nagyobb falfelületnél még inkább dominánsabbnak hat, míg az élénk színek még inkább világítanak a különböző fényviszonyokban. Gondolnunk kell arra is, hogy az idő múlásával a színek egyre fakóbbá vállnak, így lehetőség szerint válasszunk olyan színeket, melyeknek minden árnyalata közel áll elképzeléseinkhez.

Csapatunk a megrendelővel együtt állítja fel a festés lépéseit, így lehetőségünk van arra, hogy sokéves tapasztalattal segítsük partnereink elképzeléseinek megvalósítását.

Vállaljuk irodaházak és ipari létesítmények, valamint lakóépületek külső és belső festési munkálatait, új és régi felületeken egyaránt.

Acél szerkezetek és fa szerkezetek tűzvédelmi festését valamint födém áttörések tűzgátló tömítését, kábelátvezetések tűzgátló lezárását és különböző tűzgátló szerkezetek építését is vállaljuk.

Tapétázás

Szolgáltatásunkban elérhetőek az üvegszövet, a vinil, a festhető és dekor tapéták csakúgy, mint a mágneses vagy írható tapéták felvitele.

Referenciáink közül

USA  nagykövetség, Rezidencia – Nagyköveti Colleen Bell lakás
Infopark E épület Lufthansa
IP West irodház Transcom
Aerozone park WIzzAir teljes iroda
Aerozone Expeditors Kft teljes iroda
Aerozone park UPS teljes iroda